Hoi! Leuk dat je een bezoekje brengt aan de site van BasicMindfulness! Mijn naam is Hilde Verschuren en ik ben als gecertificeerd mindfulness-trainer categorie 1 aangesloten bij de VMBN.
Na veel ervaring opgedaan te hebben als bewegingsdeskundige tijdens mijn studie aan de sporthogeschool en vervolgens als eigenaar van een sportschool, merkte ik al snel dat ik op mijn werkvlak het contact miste tussen lichaam en geest. Toen ik mij ging verdiepen in yoga viel alles op zijn plek, dit was voor mij de ‘missing link’. Ik meldde me aan voor de opleiding tot yogadocent en volgde daarnaast ook mindfulness- en meditatietrainingen. Vervolgens opende ik mijn eigen yogastudio. Ondertussen was ik begonnen met de opleiding tot mindfulness-trainer bij het CvM in Amsterdam die ik in 2017 heb afgerond.

In april 2019 heb ik afstand genomen van mijn yogastudio en ben ik me volledig gaan richten op het verzorgen van mindfulness-trainingen. Door middel van mindfulness laat ik mensen een bewuste kijk nemen in hun eigen leven. Tevens geef ik aandachts-oefeningen die zorgen voor meer acceptatie en minder gedachten en onrust. Op deze manier hoop ik dat mindfulness steeds meer mensen bereikt, waardoor we bewuster en liefdevoller met elkaar en de wereld kunnen omgaan.
Over mij image