8weekse ONLINE Mindfulness-training (ochtend)


Sorry, registratie is beëindigd.

Vrijdagochtend van 9.00 - 11.00u - 12, 19 en 26 maart - 2, 9, 16, 23 en 30 april


  • Datum: 12-3-2021 09:00
  • Plaats: Online Evenement

Prijs: 350

Beschrijving

Vergoeding via zorgverzekeraar of werkgever 

Als gecertificeerd Mindfulness-trainer in de 1e categorie ben ik aangesloten bij de VMBN https://www.vmbn.nl/trainer/hilde-verschuren/ Dit betekent dat jij als deelnemer van een Mindfulness-training een vergoeding zou kunnen krijgen (geheel of gedeeltelijk) vanuit de zorgverzekeraar, mits je aanvullend verzekerd bent. Voor meer informatie neem contact op met mij, de zorgverzekeraar of kijk op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness 

Veel organisaties en bedrijven geven (deels) een vergoeding voor het volgen van een Mindfulness-training. Sinds de invoering van de Wet Verbetering Poortwachter zijn werkgevers verplicht hun werknemers te beschermen tegen werkstress en hebben er doorgaans ook een budget voor. Hiernaast kunnen werknemers vaak ook een beroep doen op een scholingsbudget of een budget voor persoonlijke ontwikkeling. Neem voor de mogelijkheden contact op met de HR-afdeling van je bedrijf.


Wat houdt de training in? 

De training bestaat uit acht wekelijkse online bijeenkomsten (videobellen) van 2 uur. Voorafgaand aan de training vindt er een persoonlijk voorgesprek plaats. Na elke trainingssessie ga je thuis aan de slag met behulp van het werkboek en geluidsbestanden. Ik werk met praktische aandachts-, yoga- en meditatie oefeningen. Bewustwording van de leefstijl, de ademhaling, de automatische piloot maar ook hoe je tot nu toe omging met pijn, stress, verdriet of verlies komen aan bod.


Dagelijks oefenen 

Aandacht trainen is een vaardigheid trainen en dat behoeft oefening. Tijdens de training is het van belang om ook thuis dagelijks te oefenen. Gedurende de training geldt als richtlijn een tijdsinvestering van een half uur tot één uur per dag. 


Investering 

€350,- (vrijgesteld van btw) 

Hierbij zit inbegrepen: een persoonlijk kennismakingsgesprek, werkboek en geluidsbestanden.